Inför Trelleborgs FF – GUSK | Elitettan

2023.05.19 | Dam | Emanuel Ragnar

Imorgon lördag spelar damlaget på Vångavallen mot Uppsala-laget GUSK. Avspark 14:00.

Biljetter till matchen köper du på vår biljettsida. Tältet öppnar samtidigt som entrén, alltså 13:00, där vi har fullständiga rättigheter och Möllers Livs som levererar maten. Välkommen till Vångavallen!

Joakim Felldin om senaste matchen mot Umeå:
– Vi träffar inte alls rätt i vårt försvarsspel. Vi hade väldigt svårt matchen igenom att både räkna in och prioritera vilket påverkade vårt beslutsfattande. Det är de kortfattade tankarna och sedan bryter man naturligtvis ned det mer. Det är vår första förlust på vad är det, 9-10 matcher, och vi får ta lärdomar av detta.

Joakim Felldin om morgondagens möte med GUSK:
– GUSK är ett markeringsinspirerat högt pressande lag som spelar med 3-backslinje vilket är lite nytt för vår del att möta även om vi mött ett antal lag som spelar med det under våren.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 20 maj, 14:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | 
MATCHVÄRD: Craft
DET HÄR HÄNDER: Tältet öppnar 13:00 där du kan handla god mat och dryck. Fullständiga rättigheter. Simon Böös står för underhållningen.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Emelie Nilsson, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Alice Egnér, Oliva Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
GUSK ligger på sjunde plats i tabellen och har tagit 8 poäng på sex omgångar. Laget har 13-12 i målskillnad och senast vann man med 5-0 mot BK Häcken.