Inför Trelleborgs FF – GIF Sundsvall | Superettan

2023.04.30 | Herr | Emanuel Ragnar

1 maj och röd dag betyder eftermiddagsmatch trots att det är måndag. 15:00 är det avspark mellan TFF och GIF Sundsvall på Vångavallen.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Per-Ola Ljung om förlusten mot AFC Eskilstuna
– I första halvlek har vi en matchbild och en match där vi har grepp i matchen och har bollen i ytor som vi pratat om och vi kan ha ett passningsspel i speluppbyggnaden som ser bra ut. Det som fattas är kvalitén sista delen fram till mål. Det som händer i andra halvlek är att vi får en utmaning mot oss spelmässigt som vi inte klarar av att hantera. Det är justering motståndarna gör som vi försöker korrigera med byten men vi klarar det inte fullt ut, vilket är något vi behöver ta med oss till kommande matcher. Att kunna hantera förändringar på ett bättre sätt.

Peo om morgondagens match
– Imorgon hoppas jag det blir en match där vi tar tag i spelet och jag vill att vi dominerar fler spelmoment än förra matchen. Örgryte-matchen var väldigt bra på det sättet i och med att vi hade en bra, solid stabilitet och även om resultatet var 1-0 länge så kände man aldrig att vi vacklade. Vi tog tag i den matchen på ett bra sätt och den var väl genomförd.

MATCHINFORMATION
TID:
 Måndag 1 maj, 15:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Sigma
DET HÄR HÄNDER: Simon Böös underhåller i tältet från 14:00. I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Johan Stenmark (skadad, i lättare träning), Nicolas Mortensen (skadad), Othmane Salama (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (avstängd)

MOTSTÅNDARKOLL
GIF Sundsvall har vunnit två matcher och förlorat två matcher i inledningen av Superettan. Senast förlorade de mot Östers IF på hemmaplan med 2-3 i en match som avbröts för att spelas klart dagen efter på grund av snöfall.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar, erbjudanden och highlights (om du har Highlights+) via pushnotiser. Med ny hemsida fungerar appen också med Apple.