Inför Trelleborgs FF – Gefle IF | Superettan

2023.04.19 | Herr | Emanuel Ragnar

Äntligen är det dags för premiär av Superettan. Imorgon väntar Gefle IF på Vångavallen och vi hoppas att du är på plats för att stötta hemmalaget till tre poäng.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Per-Ola Ljung om uppladdningen inför morgondagens premiär
– Vi har varit på gräs i ungefär två veckor och spelade även match mot Bröndby på det underlaget. Vi har gjort alla träningspass utom ett på gräs men det är inga problem att byta underlag för en gång.

– Efter en trasig historia mot Lund fick vi en annan utmaning i form av genrepet mot Bröndby och vi hittade både oss själva och relationer med varandra i den matchen. Vi hade för korta anfall i den första halvleken men överlag i matchen gör vi en bra insats. Framförallt satt den defensiva insatsen matchen igenom och jag ber inte om ursäkt för att vi tog ledningen i den matchen även om det blev en kvittering i matchen sista spark som gjorde att matchen slutade oavgjort.

Peo om morgondagens motståndare Gefle IF
– Jag förväntar mig ett hårt arbetande Gefle som inte kommer bjuda på någonting där ute på planen. Jag tycker de vann sin serie i stor stil och det är lite förvånande att man inte pratat om Gefle som man pratat om GAIS inför den här säsongen. Det gäller att vi tar oss an matchen med full respekt och ödmjukhet men med samtidigt en stor tro på oss själva och vår egna kapacitet i matchen.

MATCHINFORMATION
TID: Söndag 2 april, 13:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: EA Installationer
DET HÄR HÄNDER: Simon Böös underhåller i tältet från 12:00. Lasse Svensson finns kommer sköta intervjuer från innerplan.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Johan Stenmark (skadekänning), Eren Alievski (skadekänning), Nicolas Mortensen (skadekänning), Fritiof Björkén (skadekänning), Mikko Viitikko (skadekänning)

MOTSTÅNDARKOLL
Gefle IF är nykomlingar i Superettan. Förra säsongen spelade man i Division 1 Norra, en serie som man vann efter att ha vunnit 22 av 30 matcher och haft en målskillnad på 64-29.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar och highlights via pushnotiser.