Inför Trelleborgs FF – GAIS

2023.10.07 | Herr | Emanuel Ragnar

Söndagen bjuder på en spännande match på Vångavallen när GAIS står för motståndet.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen:
– Jag tycker att inledningen av matchen är okej. När man har tittat på matchen efteråt så ser man att vi gör en bra arbetsinsats och gör jobbet. Jag tycker inte man märker av någon fysisk trötthet, men den kanske fanns mentalt i och med den korta vilan vi hade inför match. Det är dock för många tekniska misstag från vår sida vilket gör att vi får slita hårt.

Stefan om kommande match:
– Vi möter ett lag som är i jättebra form så det kommer absolut bli en tuff match. GAIS har mycket fart och kvalité i sitt spel och jag ser det som en bra inspirationskälla för oss att ta emot dem på hemmaplan på söndag.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 8 oktober, 13:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: RRC Rail
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Abel Ogwuche, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Kalle Wendt
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Johan Stenmark (skadad), Pierre Dahlin Larsen (otillgänglig för spel då han måste göra ytterligare EKG-test), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
GAIS ligger på andra plats efter fjorton segrar på 25 matcher. Målskillnaden är 50-19 och senast vann man med 1-0 mot Östers IF på hemmaplan.