Linnea Prambrant Trelleborgs FF

Inför Trelleborgs FF – Bollstanäs SK

2023.06.30 | Dam | Emanuel Ragnar

Den sista hemmamatchen i Elitettan innan sommaruppehållet spelas imorgon 14:00.

Lördagens match mot Bollstanäs SK är den sista matchen på hemmaplan innan sommaruppehållet. Ta dig till Vångavallen och stötta vårt damlag till ytterligare tre poäng!

Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Joakim Felldin om senaste matchen mot BK Häcken:
– Vi fortsätter att sträva efter att bli bättre och bättre för varje match. Spel- och kontrollmässigt är det vår bästa prestation och vi kommer till tillräckligt bra målchanser för att göra fler mål och avgöra tidigare.

Joakim Felldin om morgondagens möte med Bollstanäs SK:
– Vi tror att de kommer vara höga och intensiva i sitt försvarsspel samtidigt som de är bekväma i ett lågt försvarsspel också. Inledningsvis handlar det om att de inte ska få vittring och syre av sitt höga försvarsspel och sedan handlar det om att vi ska trycka ner dem och skapa och samtidigt vara ännu mer skärpta i vår sista tredjedel.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 1 juli, 14:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | 
MATCHVÄRD: RRC Rail
DET HÄR HÄNDER: Entrén öppnar 1 timme innan avspark och så även tältet på östra kortsidan där vi har fullständiga rättigheter. Möllers Livs står för maten och det innebär bland annat grillspett.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Evelina Pettersson, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Bollstanäs SK ligger på åttonde plats i tabellen och har tagit 15 poäng på 12 omgångar. Laget har 22-23 i målskillnad och senast förlorade man med 1-2 mot Eskilstuna United DFF.