Inför Trelleborgs FF – BK Häcken

2023.06.24 | Dam | Emanuel Ragnar

Söndagseftermiddagen bjuder på match i Elitettan när BK Häcken kommer till Vångavallen.

Senast var det storpublik på Vångavallen och vi hoppas naturligtvis på stort stöd från läktarna även denna match. Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Joakim Felldin om senaste matchen mot Alingsås:
– Det var en tuff, fysisk match på en gräsmatta som var väldigt snabb. Jag tycker att vi tar ett tydligt kommande från start, men ju längre första halvlek går tycker jag de tar över mer och mer. Resultatmässigt var 1-1 rättvist efter första 45. I andra halvlek startar de i ett högre tempo men skapar inte några direkta farligheter. Vi gör både 2-1 och 3-1 och trots att de försöker forcera så tycker jag vi har bra koll på det.

Joakim Felldin om morgondagens möte med Häcken:
– Häcken är en förening som satsar på väldigt unga spelare och laget har väl lägst snittålder i Elitettan. När de får träff är de väldigt skickliga, men saknar väl också erfarenheten som man behöver om man släpper in ett mål vilket gör att matcherna blivit målrika. Vi måste göra en bra prestation och når vi den nivån jag vet att vi har i oss krävs det väldigt mycket för att motståndaren ska slå oss.

MATCHINFORMATION
TID: Söndag 25 juni, 15:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | 
MATCHVÄRD: NocNoc
DET HÄR HÄNDER: Freja Wilson och Philip Lindstrand står för underhållningen i tältet innan avspark.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Oliva Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
BK Häcken ligger på trettonde plats i tabellen och har tagit 7 poäng på 11 omgångar. Laget har 17-41 i målskillnad och senast förlorade man med 0-2 mot Ifö Bromölla.