Inför Trelleborgs FF – AIK

2023.09.15 | Dam | Emanuel Ragnar

Toppmatch väntar på Vångavallen och det har sålts många biljetter till matchen.

Morgondagens match mot AIK har avspark 15:00 och insläppet öppnar en timme innan. Vi väntar oss mycket folk på matchen så se till att kom i god tid för att undvika köer som gör att du missar inledningen av matchen.

Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Joakim Felldin om senaste matchen:
– Det kanske är den mest svåranalyserade matchen på hela säsongen där vi är helt överens att prestationen som helhet inte är godkänd. Sedan kan man ta ner det i hur många smådetaljer som helst men om jag ska gå in på något så är det att vi har alldeles för lågt bolltempo men också att vårt återerövrings-spel som inte är tillräckligt bra. Kollar man på andra halvlek så bor vi på deras planhalva men det är lätt att bara komma ihåg det som var dåligt i första halvlek. Vi kan mycket bättre, vi är inte nöjda med prestationen men vi tar tre poäng och det är det viktigaste.

Joakim Felldin om morgondagens möte med AIK:
– Jag tror att gräset kommer vara en fördel för oss, men sedan får vi ha respekt för att de har ett bra kontringsspel men även att de är duktiga mot lågt stående försvar. Vi har alla möjligheter att ta 3 poäng och vi kommer göra allt för att lyckas med det.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 16 september, 15:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | Över 1400 har säkrat sin biljett till matchen, gör det du också!
MATCHVÄRD: Trelleborg AB
DET HÄR HÄNDER: Entrén öppnar 1 timme innan avspark och så även tältet på östra kortsidan där vi har fullständiga rättigheter. Möllers Livs står för maten och det innebär bland annat grillspett. Rickard Harletun står för musiken i tältet innan matchen.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Evelina Pettersson, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
AIK ligger på första plats i tabellen och har tagit 49 poäng på 19 omgångar. Laget har 67-12 i målskillnad och senast vann man med 1-0 mot Sundsvall på hemmaplan.