Inför Trelleborgs FF – AFC Eskilstuna

2023.09.02 | Herr | Emanuel Ragnar

Söndagseftermiddagen bjuder på Superettan-match på Vångavallen.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen:
– På det stora hela var det en jämn första halvlek mot ett hemmastarkt Östersund. Det är ett tufft lag att möta på bortaplan, helt klart. Vi får en väldigt bra på andra halvlek med två snabba mål och känner verkligen att vi har bra grepp om matchen. Tyvärr råkar vi göra ett självmål och då blir det nerv i matchen och det blir ett tryck på oss i slutet av matchen där ÖFK har mycket energi från sitt mål. Vi har en stor möjlighet att göra ett tredje mål men i omställningen efter vår chans blir det kvittering istället.

Stefan om morgondagens möte med AFC:
– Vi måste få till vår helhet på ett mycket bättre sätt. Vi måste framförallt tro på oss själva, att vi är kapabla att vinna fotbollsmatcher. Poängskörden på hemmaplan har inte varit tillräckligt bra och det hoppas jag att vi ändrar på imorgon.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 3 september, 15:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Trelleborgs Allehanda
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Möllers Livs står för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Johan Stenmark (skadad), Herman Hallberg (skadad), Jesper Dickman (sjuk), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
AFC Eskilstuna ligger på tionde plats efter sex segrar på 20 matcher. Målskillnaden är 19-25 och senast vann man med 2-1 mot Gefle på hemmaplan.