Inför Östersunds FK -Trelleborgs FF

2023.08.26 | Herr | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Östersunds FK väntar på Jämtkraft Arena.

Imorgon är det dags för match mot ÖFK på bortaplan och herrarna påbörjade resan under lördagsmorgonen. 15:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på discovery+.

Vi välkomnar in nyförvärvet Zander Hyltoft in i sin första matchtrupp i Trelleborgs FF.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen
– Det var viktigt att ta hand om segern så att vi får spela gruppspel i Svenska Cupen i vår. Sedan är det som alltid som när man möter ett lag från en lägre division i sådan här match, att motståndarna sliter stenhårt i 90 minuter och att vi själva måste göra en stabil insats för att vinna. Vi hade bra kontroll över 90 minuter så det gick enligt planen.

Stefan om morgondagens match
– Det är svårt att förutse en matchbild men det är klart att Östersund är starka på sin hemmaplan. Det är ett snabbt underlag och vi båda har haft en mitt i veckan-match så det kan också påverka hur lagens fysiska kapacitet är. Det gäller att vi har fart i våra ben, både med och utan boll.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 27 augusti, 15:00
PLATS: Jämtkraft Arena | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Markus Björkqvist, Zander Hyltoft
INTE MED I MATCHTRUPP: Mikko Viitikko, Johan Stenmark (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Östersunds FK ligger på sjätte plats i tabellen efter 26 poäng på 19 matcher. Målskillnaden är 27-22. Senast spelade man 2-2 mot Örgryte IS på bortaplan.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar och highlights via pushnotiser. Du hittar TFF Live där appar finns.