Inför Örgryte IS – Trelleborgs FF

2023.10.21 | Herr | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Örgryte IS väntar på Gamla Ullevi.

Imorgon är det dags för match mot Örgryte IS på bortaplan. 15:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på discovery+.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om hur man arbetat efter senaste matchen och genom uppehållet:
– Först och främst gjorde vi en analys av matchen, en tung sådan av naturliga skäl. Det gäller att ta lärdom av det som inte var bra då och se till att det inte upprepas.

– Uppehållet i sin tur har innehållit träningar precis som vanligt men det fanns också möjlighet att ge sammanhängd ledighet över senaste helgen för spelarna. Sedan i måndags har det varit ordinarie schema och fullt fokus inför kommande utmaning.

Stefan om vikten av att ta poäng i kommande omgång och hur matchbilder kan påverkas av att spela på gräs under hösten:
– Det är klart att det är jätteviktigt. Vi vill studsa tillbaka efter två förluster som svidigt ordentligt där vi inte varit tillräckligt bra över 90 minuter i matcherna.

– Ser man ut över Vångavallens gräsmatta så ser den rätt bra ut men vi vet också om att det blir mer tungsprungna gräsmattor på hösten vilket kan påverka matchbilderna.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 22 oktober, 15:00
PLATS: Gamla Ullevi | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Pierre Dahlin Larsen, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Karl Wendt
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Abel Ogwuche (avstängd), Johan Stenmark (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Örgryte IS ligger på fjortonde plats i tabellen efter 26 poäng på 26 matcher. Målskillnaden är 30-43. Senast spelade man 2-2 mot Utsiktens BK på hemmaplan.