TFF damerna laget

Inför matchen: Trelleborgs FF – Halmstad BK

2023.03.18 | Dam | Lotta Fjällström

Trelleborgs FFs damer tar emot Halmstad BK i ännu en träningsmatch

Vi välkomnar Halmstads BK till Vångavallens konstgräsplan för träningsmatch på lördag. HBK spelar den här säsongen i Division 1 Södra och morgondagens match har avspark 15:00.

Publik hänvisas till norra sidan av planen vilket betyder att den södra sidan (den med spelarbås) ska vara publikfri, vi ber er respektera de avspärrningar finns.


INTRÄDE:
18 år och äldre: 40 :-
17 år och yngre: Fri entré

Du som köpt årskort för 2023 visar upp ditt fysiska årskort, digitala årskort eller kvittot från köpet i entrén så kommer du in.


KÖP DITT ÅRSKORT TILL ELITETTAN 2023 HÄR!

Arenan är kontantfri, det betyder att du kan betala med kort eller via swish. Detta gäller i både entré och i kiosk.


Joakim Felldin om senaste veckans två träningsmatcher:

– Vi gör en svag start mot Malmö och släpper in två tidigare mål. Vi hittar tillbaka in i matchen där gruppen börjar ställa krav på varandra. Vi avslutar första halvlek helt okej, men kommer ut till andra halvlek och är väldigt bra.
– I söndags kväll dök matchen mot Vellinge upp och det gjorde att hela truppen fick rikligt med speltid. Vi gör sex mål framåt med bud på fler och vi visar verkligen att vi spelar några divisioner högre upp.

Vad tänker du om morgondagens match?
– Jag har förstått att Halmstad är ett fysiskt lag och väldigt raka. Det är nyttigt för oss att få en sådan match och motstånd nu. Vi har varit sårbara i vissa faser gällande vårt försvarsspel men vi tror att vi börjar hitta rätt där, så det ska bli intressant att se imorgon.

FotbollPlay: Halmstads BK gästar Vångavallen, hör Joakim Felldin inför matchen

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 18 mars, 15:00
PLATS: Vångavallens D-plan

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Emma Svensson, Emelie Nilsson, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Alice Egnér, Clara Rengbo, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir