TFF Filip Boman

Inför matchen: Lunds BK – TFF

2023.03.18 | Herr | Lotta Fjällström

Herrarna möter Lunds BK i ny träningsmatch

Efter att ha haft en spelledig helg förra veckan är det nu dags för ny träningsmatch, mot Lunds BK på bortaplan. Matchen på Klostergårdens IP har avspark 13:00 på lördag.

Per-Ola Ljung om status i laget
– Det var bra för oss att få en helg med lite ledighet då det var slitet i laget under förra veckan, nu ser det bättre ut. De här dagarna har gjort oss gott, de som har varit friska har kunnat träna på bra och de som varit utanför har fått arbeta vidare med sitt.

Hur går tankarna inför mötet med Lunds BK imorgon?
– Jag såg Lund en hel del förra året och jag förväntar mig att de kommer göra allt för att göra det tufft för oss vilket gör att det kommer bli en bra match för vår del. Jag vet själv hur vi uppträder när vi möter lag från en serie ovanför oss och jag antar att Lund kommer gå in med samma inställning i den här matchen.

FotbollPlay: Träningsmatch mot Lunds BK väntar, hör Peo Ljungs tankar


MATCHINFORMATION

TID: Lördag 18 mars, 13:00
PLATS: Klostergårdens IP
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Liam Rosvall, Alexander Baraslievski, Karl Wendt

SAKNAS: Abel Ogwuche (På väg hem från U20-landslaget), Eren Alievski (handskada, lättare träning), Nicolas Mortensen (skadekänning, lättare träning), Johan Stenmark (skadekänning, lättare träning), Fritiof Björkén (skadekänning, lättare träning), Mouhammed-Ali Dhaini (landslagsuppdrag)