Per-Ola Ljung huvudtränare Trelleborgs FF

Inför matchen: Kalmar FF – Trelleborgs FF

2023.02.19 | Herr | Lotta Fjällström

Svenska Cupen omgång 1

Äntligen börjar tävlingssäsongen och det är dags för Svenska Cupens gruppspel. Gruppen inleds med att möta Kalmar FF på bortaplan och avspark imorgon är 15:00 på Gasten IP. Information om entrépriser och liknande finns på kalmarff.se.

Per-Ola Ljung om att äntligen få dra igång tävlingssäsongen

– Det känns spännande och det ska bli intressant att se hur vi klarar av ett tufft motstånd, som Kalmar FF är. Vi hoppas att kunna störa dem så mycket som möjligt och vinna matchen.

Hur bra koll har ni på motståndarna?

– Vi har bra koll på Kalmar och både jag och Stefan har sett dem live i år. De har en stark trupp och är ett bra lag och vi ska ha en ödmjukhet för motståndaren men också veta om att vi kan göra det besvärligt för dem. Det ska bli kul att se i skarpt läge om vi kommer åt ytorna vi tittat på att vi ska kunna komma åt.

FotbollPlay: Per-Ola Ljung ser fram emot årets första tävlingsmatch


MATCHINFORMATION
TID: Söndag 19 februari, 15:00
PLATS: Gasten IP | Är du inte på plats kan du se matchen på C More.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Tom Wassholm, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Liam Rosvall, Johannes Käck
SAKNAS: Abel Ogwuche (U20-landslaget), Eren Alievski (handskada), Herman Hallberg (skadekänning), Johan Stenmark (ej matchform), Fritiof Björkén (skadekänning), Henry Offia (sjuk)