Inför Lidköpings FK – Trelleborgs FF

2023.10.07 | Dam | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Lidköpings FK väntar i Elitettan.

I senaste matchen, som spelades på Vångavallen, blev det seger med 6-1 mot IK Rössö Uddevalla. Nu väntar bortamatch mot Lidköpings FK på Framnäs IP.

Joakim Felldin om senaste matchen:
– Rössö gör väl precis det vi förväntar oss, genom att stå lågt hela matchen. Vi var förberedda på att matchen inte skulle avgöras i första halvlek utan vi skulle fortsätta jobba på för att trötta ut dem och på så sätt öppna upp ytor. Vi bjuder på deras ledningsmål men agerar bra tillsammans och reser oss därifrån snabbt. Vi fortsätter tjata om vår truppbredd men det är också en sanning, vi avgör matchen sent och gör fem mål i andra halvlek.

Joakim Felldin om morgondagens match:
– Vi möter ett formstarkt Lidköping som inför säsongen förväntades tillhöra den absoluta toppen. Vi hade en rejäl batalj mot dem på hemmaplan och det blir en tuff nöt att knäcka men jag tror absolut att vi har verktygen för att lösa den uppgiften.

MATCHINFORMATION
TID: Söndag 8 oktober, 15:00
PLATS: Framnäs IP | Är du inte på plats sänds matchen på SportExpressen och Trelleborgs Allehanda.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Olivia Strid, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Lidköpings FK ligger på sjunde plats i Elitettan och har tagit 30 poäng på 21 omgångar. Laget har 42-36 i målskillnad och senast vann man med 3-0 mot Bromölla på bortaplan.