Inför Jönköpings Södra – Trelleborgs FF

2023.06.09 | Herr | Emanuel Ragnar

Den sista matchen innan uppehållet spelas på bortaplan mot Jönköpings Södra IF.

Med fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna är det ett formstarkt TFF som åker till Vätterns sydspets imorgon. Stefan Jacobsson är nominerad till månadens tränare för maj och vill du rösta på honom gör du det här.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

True Blues anordnar resa. Läs mer om resan och anmäl er till den via deras hemsida. Notera att det är förköp som gäller för biljetter, länk till biljettsidan hittar ni längre ner i texten.

Stefan Jacobsson om senaste matchen
– Det var en tuff fight, precis som vanligt mot Brage. Det är ett välorganiserat lag med bra struktur på både anfall- och försvarsspel. Det gäller att vara effektiva på de chanser man får och det var vi via det anfall vi hade som resulterade i straffen.

Stefan om morgondagens match
– Vi kommer möta ett passningsorienterat lag med bolltrygga spelare som vill kontrollera matchbilden med sitt passningsspel. Vi är i bra slag så det är bara ut och tömma ur alla krafter vi har och kämpa för en ny trea tillsammans med stödet från våra supportrar på plats som är något vi uppskattar väldigt mycket.

MATCHINFORMATION
TID:
 Lördag 10 juni, 15:00
PLATS: Stadsparksvallen | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Johan Stenmark, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson, Abel Ogwuche (landslagsuppdrag), Mikko Viitikko (skadekänning), Eren Alievski

MOTSTÅNDARKOLL
Jönköpings Södra ligger på femte plats i tabellen efter 17 poäng på elva matcher. Målskillnaden är 23-19. Senast spelade laget oavgjort mot Helsingborgs IF på bortaplan, 2-2.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar och highlights via pushnotiser. Du hittar TFF Live där appar finns.