Inför Jitex BK – Trelleborgs FF

2023.07.08 | Dam | Emanuel Ragnar

I den sista matchen innan sommaruppehållet väntar Jitex på bortaplan.

Jitex BK, placerade på tionde plats i tabellen, har vunnit fem av 13 matcher och tagit 15 poäng. Målskillnaden är 26-26 och i det senaste mötet som spelades på Vångavallen i juni vann TFF med 3-1 efter att Alice Egnér, Elina Lenir och Olivia Strid stått för målen.

Vill du stötta Trelleborgs FF lite extra? Då är måljakten perfekt för dig. Måljakten innebär att du av ett antal summor väljer den som passar dig bäst och sedan skänker du den summan per mål som TFF gör i Elitettan. Du kan när som helst välja att avsluta ditt stöd. Läs mer om måljakten för Elitettan på följande länk.

Joakim Felldin om vårsäsongen:
– Det har varit en väldigt bra vår. Halva serien är spelad och vi ligger på en kvalplats uppåt så det vore dumt att säga något annat än det är klart godkänt. Samtidigt känner vi att våra prestationer borde kunnat generera några poäng till vilket känns väldigt starkt.

Joakim Felldin om morgondagens match:
– Jag förväntar mig en liknande matchbild som senast. Jag tycker de ligger längre ner i tabellen än vad deras prestationer varit tycker jag och de har tagit alla av sina poäng på hemmaplan, så det är klart det blir en tuff utmaning. Men jag har full tilltro till våra spelare att göra en bra match.

MATCHINFORMATION
TID: Söndag 9 juli, 15:00
PLATS: Åbyvallen | Är du inte på plats sänds matchen på Sportexpressen och Trelleborgs Allehanda.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Evelina Pettersson, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir