Inför IK Brage – Trelleborgs FF

2023.09.15 | Herr | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot IK Brage väntar på Borlänge Energi Arena.

Imorgon är det dags för match mot IK Brage på bortaplan och herrarna påbörjade resan vid fredag lunch. 15:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på discovery+.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen och vad det betydde att ta med sig en seger in i uppehållet
– Det var naturligtvis jätteskönt att gå in i matchuppehållet med en seger i ryggen. Det gör det ju inte sämre att det var en väldigt viktig trepoängare som vi tog vilket gjorde att vi kunde avancera i tabellen. Direkt efter matchen mot AFC så kopplade vi lite mer fotbollskondition för att gå mer och mer mot taktiska träningar ju närmare matchen mot Brage vi kom.

Stefan om morgondagens match
– Brage har själva uttryckt sig att de ska tillbaka till grunderna så jag tror att vi kommer möta ett väldigt välorganiserat lag som kommer fightas för varje kvadratmeter på planen. Jag hoppas att vi återigen kan få se en hög lägstanivå i vårt försvarsspel, som jag tycker att vi hade senast. Det kommer bli väldigt viktigt imorgon.

MATCHINFORMATION
TID:
 Lördag 16 september, 15:00
PLATS: Borlänge Energi Arena | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Kalle Wendt
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Johan Stenmark (skadad), Liam Olausson (sjuk), Filip Bohman (sjuk), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
IK Brage ligger på tolfte plats i tabellen efter 25 poäng på 21 matcher. Målskillnaden är 23-32. Senast spelade man 0-0 mot Västerås SK på bortaplan.