Inför IFÖ Bromölla – Trelleborgs FF

2023.06.03 | Dam | Emanuel Ragnar

Skånederby väntar för damerna när de åker till Bromölla.

Ifö Bromölla ligger på åttonde plats i tabellen efter tre vinster och två oavgjorda på åtta matcher. Målskillnaden är 12-11 och i senaste matchen vann GUSK med 2-0.

Vill du stötta Trelleborgs FF lite extra? Då är måljakten perfekt för dig. Måljakten innebär att du av ett antal summor väljer den som passar dig bäst och sedan skänker du den summan per mål som TFF gör i Elitettan. Du kan när som helst välja att avsluta ditt stöd. Läs mer om måljakten för Elitettan på följande länk.

Joakim Felldin om skadeläget i truppen:
– Vi är fortfarande förskonade från skador vill jag säga, trots de avbräck vi har nu. Johanna Lindblom är tillbaka i full träning efter att ha dragits med knäproblem och är aktuell för match i helgen. Irmeli Jonsson har problem med sin fot och Clara Rengbo har ljumskproblem där Imme är den som är närmast att vara tillbaka. Tilde Olsson vred till sitt knä förra matchen och där pratas det om 6-7 veckors frånvaro.

Joakim Felldin inför att ha stort stöd på plats i morgondagens bortamatch:
– Att det anordnas supporterbuss och att vi kommer ha stort stöd på plats i en bortamatch är naturligtvis helt fantastiskt. Vi spelar för oss själva, för supportrarna och hela staden i den här serien och vår målsättning är helt klart att åka dit och få fira tre poäng med supportrarna på plats.


MATCHINFORMATION
TID: Söndag 4 juni, 14:00
PLATS: Strandängens IP | True Blues anordnar resa | Är du inte på plats sänder Expressen och Trelleborgs Allehanda matchen.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir