Inför GUSK – Trelleborgs FF

2023.11.11 | Dam | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot GUSK väntar i årets sista Elitettan-match.

Imorgon är det dags för match mot GUSK på bortaplan. 14:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på SportExpressen eller Trelleborgs Allehanda.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Elitettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Joakim Felldin om senaste matchen som spelades mot FC Rosengård:
– Först och främst var det en väldig nyttig match att få, både för stab och spelare för att veta vad som väntar nästa säsong. Det tar ett tag innan vi hittar rätt i vårt låga försvarsspel, vilket inte är så konstigt med tanke på att vi inte mött liknande motstånd under säsongen. Jag tycker vi visar tendenser att stå upp bra, men framförallt lärorikt.

Joakim Felldin om morgondagens match:
– Det är klart att vi har haft en vecka bakom oss som inte varit idealisk för att ladda upp perfekt inför match. Jag är dock övertygad om att vi vill avsluta på ett bra sätt och jag hoppas att vi kan ta med oss saker från matchen i onsdags in i den här matchen. Vi har haft en fantastisk säsong och vi vill avsluta på ett bra sätt också.

MATCHINFORMATION
TID: Söndag 12 november, 14:00
PLATS: Lötens IP | Är du inte på plats sänds matchen på SportExpressen och Trelleborgs Allehanda.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Evelina Pettersson, Clara Rengbo, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
GUSK ligger på sjunde plats i Elitettan och har tagit 35 poäng på 25 omgångar. Laget har 45-48 i målskillnad och senast vann man med 3-1 mot BK Häcken på bortaplan.