Inför Gefle IF – Trelleborgs FF

2023.11.10 | Herr | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Gefle IF väntar på Gavlevallen.

Imorgon är det dags för match mot Gefle IF på bortaplan. Det är den avslutande matchen i Superettan 2023 och 15:00 är det avspark. Är du inte på plats kan du se matchen på discovery+.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om den senaste matchen:
– Jag var väldigt besviken efter avslutningen av förra matchen men man får sortera ut det som var bra eftersom flera delar var just bra. Det är en bra genomförd match fram till deras 2-1-mål även om vi börjar slarva en del runt minut 70 och tar en del dåliga beslut som gör att motståndarna kommer in i matchen. Jag tycker ändå att vi har kontroll där och då men de avslutande minuterna är ju ett mörker.

Stefan inför den avslutande matchen av Superettan 2023:
– Imorgon krävs det att spelarna är motiverade och sugna på att ta upp kampen om femteplatsen, även om vi inte kan ta hand om den på egen hand längre. Det är upp till oss ledare att se till att motivationen är där och att vi avslutar säsongen på ett bra sätt. Jag hoppas att vi tar det ansvaret att köra ända in i kaklet.

MATCHINFORMATION
TID:
 Lördag 11 november, 15:00
PLATS: Gamla Ullevi | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Andreas Larsen, Hampus Gustafsson, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Ammar Asani, Bödvar Bödvarsson, Karl Wendt, Loke Mattsson, Johannes Käck
INTE MED I MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen (skadad), Fritiof Björkén (väntar tillökning i familjen), Mikko Viitikko (skadad), Johan Stenmark (skadad), Herman Hallberg (skadad), Nicolas Mortensen (skadad), Filip Bohman (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Haris Brkic (avstängd), Markus Björkqvist (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Gefle IF ligger på nionde plats i tabellen efter 36 poäng på 29 matcher. Målskillnaden är 35-44. Senast spelade man 0-0 mot Utsiktens BK på bortaplan.