Inför GAIS – Trelleborgs FF | Superettan

2023.05.06 | Herr | Emanuel Ragnar

Superettan rullar vidare och i sjätte omgången är det en resa till Göteborg som gäller för herrarna.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Per-Ola Ljung om matchen mot Sundsvall
– Vi har försökt balansera upp senaste matchen den här veckan. Vi är nöjda med flera saker, där vi under matchens första 70 minuter står för en bra insats för att under den avslutande delen inte vara nöjda alls. Slutet av matchen bygger på viktiga moment i vårt eget straffområde där vi inte duellerar på rätt sätt och får inte bort bollarna. Man får tillåta sig att vara förbannad några dagar, men sedan måste man upp och fokusera på nästa insats igen.

Peo om morgondagens match mot GAIS
– De har sitt sätt att spela, som de hittade under Division 1-tiden. De har byggt vidare på det under inledningen av den här säsongen men vi kan absolut störa dem. Senast åkte de på en förlust mot Helsingborg i en match som inte var helt given att de skulle förlora om man ser till chanserna som skapades. Jag tror att de kommer arbeta vidare på samma sätt och inte ändra något drastiskt.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 7 maj, 15:00
PLATS: Gamla Ullevi | Biljetter köper du här! | Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Hani Nesajer, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Markus Björqvist, Noah Cavander
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Abel Ogwuche (landslagsuppdrag), Johan Stenmark (skadad, i lättare träning), Nicolas Mortensen (skadad, i lättare träning), Othmane Salama (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
GAIS ligger på fjärde plats i tabellen efter tre vinster på fem matcher. Målskillnaden är 9-4. Förra matchen spelades mot Helsingborgs IF på bortaplan, en match GAIS förlorade med 1-2.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar och highlights via pushnotiser.