Inför Bollstanäs SK – Trelleborgs FF

2023.10.20 | Dam | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Bollstanäs SK väntar i Elitettan.

Imorgon är det dags för match mot Bollstanäs SK på bortaplan. 14:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på SportExpressen eller Trelleborgs Allehanda.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Elitettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Joakim Felldin om senaste matchen:
– Första halvlek är inte dålig men det var inte så stabil som man kan tänka sig utifrån slutresultat med 3-0. Vinden var en utmaning i matchen och hade vi tufft med den i första halvlek såg man att Umeå hade detsamma i den andra vilket störde deras speluppbyggnad. Vi gör 2-0 väldigt snabbt i andra halvlek och efter det målet blev det en behaglig resa.

Joakim Felldin om morgondagens match:
– Vi möter ett lag som vi inte slagit i år och vår målsättning är att slå alla lag den här säsongen. Med stor sannolikhet möter vi ett lågt stående lag som är kontringsbetonade och bra på fasta situationer. Totalt sett är det ett svårslaget lag vi möter.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 21 oktober, 14:00
PLATS: Bollstanäs IP | Är du inte på plats sänds matchen på SportExpressen och Trelleborgs Allehanda.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Olivia Strid, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Bollstanäs SK ligger på tolfte plats i Elitettan och har tagit 24 poäng på 23 omgångar. Laget har 33-40 i målskillnad och spelade man med 0-0 mot Alingsås på bortaplan.