Publik Vångavallen 2022

Föreningsbiljetter till våra matcher i Superettan och Elitettan

2023.04.18 | Dam, Förening, Herr | Emanuel Ragnar

Vi vill mer än gärna ha föreningar på våra hemmamatcher i Superettan och Elitettan och har tillägnat en hel sektion åt föreningsbiljetter.

Den sektionen är placerad på norra läktaren med närhet till både kiosk och toaletter. Är du ledare eller förälder som vill att just din förening ska komma och se en elitmatch på Vångavallen? Tveka inte på att höra av dig.

Föreningsbiljetter kostar 5 kronor styck och vi bjuder ett visst antal ledare/föräldrar på biljetten. Hur många ledare/föräldrar som är välkomna tillsammans med föreningsbiljetterna diskuterar vi fram tillsammans i samband med bokning då förutsättningarna är olika för föreningar.

Vill du boka föreningsbiljetter eller har du någon fråga? Kontakta oss via Biljett@tff.m.se eller Emanuel Ragnar via emanuel.ragnar@tff.m.se.

VANLIGA FRÅGOR

Behöver det vi vara en fotbollsförening för att köpa föreningsbiljetter?
Nej, det behöver ni inte vara. Alla typer av idrottsföreningar är välkomna.

Behöver föreningen komma från Trelleborgs Kommun?
Nej. Vi välkomnar även föreningar utanför kommungränserna.

Är det någon speciell åldersgräns?
Ja. Föreningsbiljetterna riktar sig till ungdomslag.

Kan man förboka mat?
Nej, inte i nuläget. Vi arbetar dock på att få in den rutinen och så fort vi har något klart i den frågan informerar vi om det.

Hur betalar vi?
Antingen fakturerar vi er förening eller så kan ni betala via swish eller bankgiro. Betalsätt kommer vi överens om i samband med bokning.

Hur får vi biljetterna?
Biljetterna mailas ut till en ansvarig person hos er. Skulle inte det vara en fungerande lösning för er diskuterar vi fram något som fungerar i samband med bokning.