Biljettuppdatering inför skånederbyt

2023.10.27 | Herr | Emanuel Ragnar

Biljettförsäljningen tickar på och vissa sektioner börjar nu få ont om lediga platser.

Inför lördagens skånederby så visar antalet förköpta biljetter på att det kommer bli en fin publiksiffra till matchen. De förköpta biljetterna visar också på att vissa sektioner börjar få ont om lediga platser.

På den norra läktaren är det främst sektion J som snart är helt slutsåld. Det senaste dygnet har också sektion L börjat sälja på rejält så vill du sitta på någon av dessa sektioner är det hög tid att köpa biljett redan nu.

Familjeläktaren är även den populär och de senaste dagarna har även familjer börjat köpa biljetter till matchen. Just nu pekar det på att även den kommer bli slutsåld till matchen.

På södra läktaren är det främst sektion A som går mot att sälja slut så brukar du sitta på den delen av arenan men inte köpt biljett än är det hög tid.

Går du in med skolkort till våra matcher ber vi dig ha koll på vilka sektioner du hänvisas till med detta kort. Informationen står på baksidan av kortet.

Vi ses på Vångavallen!

KÖP DEN NYA HALSDUKEN I TFF-SHOPEN!

Du vet väl om att du kan köpa saker i TFF-shopen och välja att hämta ut det i samband med match? Lägger du din order under fredagen ser vi till att den finns att hämta ut under morgondagens skånederby på Vångavallen.

Klicka här för att komma till tffshopen.se.