Biljettförsäljningen är öppnad till TFF – HIF

2024.02.23 | Herr | Emanuel Ragnar

Säkra din biljett till Svenska Cupen-mötet på Vångavallens D-plan.

I och med att den avslutande omgången av Svenska Cupens gruppspel spelas på Vångavallens D-plan är det också begränsningar gällande publikkapacitet. Säkra din biljett till matchen i god tid för att säkerställa att du får möjlighet att gå på matchen.

Det är endast förköpta biljetter som gäller. Det kommer INTE säljas biljetter på plats. Notera att du behöver ansluta ditt Fotbollskonto för att köpa biljett.

Årskortsinnehavare med varianterna Kombo och Superettan kommer in på matchen via dessa. Ungdomsledare och ungdomsspelare i Trelleborgs FF kommer in på matchen genom att visa upp sina digitala medlemskort.

Nedan har ni också översiktskartan över arenaområdet där det gjorts vissa förändringar sedan träningsmatchen för några veckor sedan. Bortasupportrar kommer endast in på arenaområdet via ordinarie bortaentré, alltså den entré bortasupportrar går igenom när lagen möts i seriespel.

Samtliga åskådare kommer att visiteras och väskförbud gäller. Det betyder att du inte ska ta med dig väska till arrangemanget om du inte har medicinska skäl. Även om matchen inte spelas på A-planen så rekommenderar vi att läsa Gå på match för mer information om vad du inte får ta med dig in på arenaområdet.