Ammar Asani skriver A-lagskontrakt

2024.03.29 | Herr, Ungdom/Akademi | Emanuel Ragnar

Ytterligare en spelare från akademin tar steget upp i herrlaget.

Den centrala mittfältaren Ammar Asani, född 2006, skrev lärlingskontrakt med Trelleborgs FF i slutet av 2022. Efter en fin utveckling sedan dess och en försäsong där han visat upp en fint spel är det nu klart att han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2027.

– Det känns mycket bra att skriva på ett A-lagskontrakt och det visar att TFF tror på mig. Jag tycker att det varit en bra försäsong för både mig och laget och att få skriva på det här kontraktet är ett kvitto på att också klubben tycker mina prestationer varit bra, säger Ammar Asani som beskriver sig som en spelare med bra spelförståelse och snabb beslutsfattning samtidigt som han jobbar hårt för laget.

För sportchef Salif Camara Jönsson är det glädjande att ytterligare en spelare tar klivet från akademi till A-lag.

– Den här kontraktsskrivningen är ytterligare ett bevis på ett fint jobb av våra tränare och ledare i akademin där vi fortsätter jobba efter den strategin vi satt upp.

– Ammar är en spännande spelare som tränat med A-laget stora delar av den här försäsongen. Han är född 2006 och har redan nu visat prov på fina kvalitéer i passningsspel och spelförståelse på seniornivå och har jobbat hårt för att nå hit, avslutar Salif Camara Jönsson.