Alice Egnér förlänger sitt kontrakt med Trelleborgs FF

2023.05.24 | Dam | Emanuel Ragnar

Kantspringaren har imponerat stort i TFF och det är nu klart att hon skrivit på nytt kontrakt med klubben.

20-åringen anslöt till Trelleborgs FF inför förra säsongen och blev snabbt en nyckelspelare under säsongen som betydde avancemang. Prestationerna har fortsatt varit väldigt bra även i Elitettan och det är nu klart att hon redan nu förlängt sitt kontrakt över nästa år.

– Jag trivs väldigt bra i klubben och jag känner att jag ständigt utvecklas här. Föreningen har tagit hand om mig på ett bra sätt och jag känner mig som hemma här vilket gjorde det självklart att fortsätta spela för klubben när möjligheten dök upp, säger Alice Egnér.

– När jag kom till klubben så gjorde jag det med en säsong i bagaget där jag inte fick ut det jag ville prestationsmässigt. Det blev en nystart i TFF där jag stormtrivdes i truppen och hade rätt träningsmiljö för att utvecklas. Jag märker att jag tar kliv för varje vecka och ser fram emot att fortsätta göra det.

alice egnér trelleborgs ff glädje

Inledningen i Elitettan har varit stark för Trelleborgs FF även om de senaste två matcherna inneburit förluster.

– Vi har inlett med många starka prestationer och vi har bevisat att vi har en väldigt hög högstanivå. Framöver så ska vi se till att plocka fram den vid varje träning och match så att vi blir bättre hela tiden. Jag tvivlar inte på att vi är ett väldigt bra lag att räkna med i den här serien.

Förra säsongen innebar väldigt många segrar i division 1 men när försäsongen drog igång var det i ett självspelande piano under den nya tränaren Joakim Felldin.

– Vi har verkligen tagit enorma kliv sedan första matchen på försäsongen. Vi hade många nya spelare som skulle bli samspelta och hitta rätt med varandra och det är ingen lätt uppgift. Tack vare en tydlig spelidé och arbetssätt så har vi hittat rätt och kan bygga vidare på det. Jag ser fram emot att fortsätta i klubben och bli bättre tillsammans med övriga laget, avslutar Alice Egnér.

Sportchef Johan Bauer fortsätter att samla på sig underskrifter som betyder avtal som sträcker sig över kommande år, något som han är väldigt nöjd över.

– Alice har verkligen tagit stora steg sedan hon anslöt inför förra säsongen. Hon utvecklas för varje vecka och besitter exceptionella spetsegenskaper där hennes snabbhet kanske är den främsta. Hon bestämmer helt själv hur bra hon kan bli och vi är väldigt, väldigt nöjda att förlänga med henne redan nu, säger Johan Bauer.