Trelleborgs FF stort tifo

Fotboll för alla är fotboll på riktigt.

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll men som samtidigt har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet med representation inom eSporten.

Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över.

Vångavallen Trelleborgs FF

Gå på match!

Fotboll upplevs bäst på plats! Kolla in den här sidan för att få all info du behöver inför ditt besök på Vångavallen.

Nyheter

En riktig supporter är medlem

Som medlem i Trelleborgs FF stöttar du din förening på mer än ett sätt. Pengarna du betalar för ditt årliga medlemskap bidrar till att utveckla verksamheten och du blir dessutom röstberättigad på vårt årsmöte och kan påverka på så sätt. Ju fler medlemmar föreningen har, ju större kraft att räkna med i staden och kommunen blir vi.

Missa inga nyheter med TFF-Live

Ladda ner appen TFF Live så missar du ingenting från din favoritklubb. Hantera biljetter, läs nyheter och se höjdpunkter om och om igen.

Kommande matcher

vs

2024.07.20 - 15:00

Superettan

Gavlevallen

Herr

Gefle IF – Trelleborgs FF

vs

2024.08.26 - 19:00

Damallsvenskan

Vångavallen

Dam

Trelleborgs FF – Hammarby IF

Matchvärd: Craft & Intersport

Läs följande text inför ditt besök på Vångavallen. Tänk på att det råder väskförbud på samtliga våra matcher på Vångavallen.

Huvudentrén öppnar en timme innan matchstart. Inga biljetter kan köpas på plats, utan vi hänvisar till förköp på trelleborgsff.ebiljett.nu.

I tältet, som öppnar samtidigt som huvudentrén, har vi fullständiga rättigheter men även alkoholfria alternativ.

Köp något i TFF-shopen inför matchen, du kan välja att hämta ut det i den fysiska shopen som är placerad strax innanför huvudentrén. Notera att du inte kan hämta ut samtliga produkter i samband med match med hänvisning till säkerhetsbestämmelser samtidigt som att vissa produkter är beställningsvaror.

Tabeller

A-LAG DAM

OBOS DAMALLSVENSKAN

A-LAG HERR

SUPERETTAN

En Kraft i Samhället

Vid sidan av fotbollen driver vi kontinuerligt ett flertal initiativ med samhällsintresse. Vissa på egen hand inom klubbar, men också tillsammans med lokala organisationer runt om i kommunen.
Vi samlar våra samhällsengagemang under begreppet TFF – En Kraft i Samhället. De vilar på tre olika ben: Skola, Fler aktiva ungdomar och Arbetsmarknad.

Intervjuer och highlights

Ta del av fördjupat material från Trelleborgs FF på Fotboll Play. Du behöver registrera dig på plattformen för att kunna ta del av detta material.

PROJEKT

Nya Vångavallen

Läs om den nya idrottsstaden, den nya arenan, tidsplan och en massa annat som rör projektet.

HUVUDPARTNERS